2022 YILI EŞ ZAMANLI TAHLİYE TATBİKATI

Okılumuzda Personel Tahliye Tatbikatında Personel ve öğrencilere kurum ve okullarda can ve mal kaybının  en aza indirilmesi için alınan/alınacak tedbirler ile deprem  eğitimi konularında eğitim verilerek; kurum, okul, derslikler COVID-19 pandemi kuralları çerçevesinde planlı bir şekilde boşaltıldı ve önceden açık alanlarda bir izdihama yol açmadan toplanmaları sağlandı.

2021-2022 OKUL AİLE BİRLİĞİ 2. DÖNEM TOPLANTISI

2021-2022 Okul Aile Birliği toplantısı 01.03.2022 tarihinde okulumuzun konferans salonunda velilerimizin katılımıyla yapıldı.

TOKİ PLEVNE ANA OKULU PROJESİ

Ayın Değeri :Yardımlaşma. Bir Oyuncak Getir Bir Çocuğun Mutlu Olmasına Yardım Et. Toki Plevne Anaokulu toplamış olduğu oyuncakları okulumuz öğrencilerine hediye ettiler.

GAZİ ŞEHİR OKUL MECLİSİ 2022  ŞUBAT  AYI TOPLANTISI

Toplantı Okul Müdürü odasında yapılmış olup şu kararlar alındı:

1.      Prizleri bozuk olan sınıfların prizlerinin onarılmasına,

2.      Tüm sınıfların masa ve sıralarının onarılıp boyanmasına,

3.      Pencerelerin elden geçirilmesine,

4.      7-B sınıfının kapı kolunun onarılmasına,

5.      Mevsim nedeniyle okul bahçesinin elden geçirilmesine, tarlanın sürülmesine, zeytin ağaçlarının budanmasına karar verilmiştir.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan töreenlerle büyük bir çoşkuyla kutlandı.

BAŞARI BELGELERİ DAĞITILDI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından  öğretmenlerimize verilen Başarı belgeleri okul müdürümüz Osman KAYA tararından dağıtıldı.

GAZİ ŞEHİR OKUL MECLİSİ 2022  OCAK   AYI TOPLANTISI

Toplantı öğretmenler odasında yapılmış olup şu kararlar alınmıştır:

1.Okulun boyamasının yapılmasına, eski tabelalarının yenilenmesine, kamera sisteminin yapılmasına,

2 . Tatil dönüşü kitap okuma sınavı yapılmasına, birinci olanlara ödül verilmesine,

3. Her öğretmene en az 4 öğrenci verilerek başarı ve motivasyonlarının arttırılmasına,

4. Sınıflarda gerekli onarım çalışmalarının yapılmasına karar verilmiştir.

HER AY BİR KİTAP OKUYORUM  PROJESİ

Okulumuzda her ay için bir kitap okuyorum projesi kapsamında öğrencilerimize aldığımız kitaplar dağıtıdı.

Başarılar Ödüllendirildi

Okulumuzda her ay yapılan kitap okuma yarışmasında Ocak ayında 1. Olan öğrencilerimize okul müdürümüz Osman Kaya tarafından ödülleri verildi.

Ock

YENİ YILDA BİR DİLEK TUT PROJESİ kapsamında öğrencilerimizin 2022 yılındaki dileklerini yerine getiren yarınlara Umut derneğine dernek yöneticisi Merve Yazıcıoğlu'na , bağışcılarımıza öğrencilerimiz ve Okulumuz adına sonsuz teşekkür ediyoruz.

GAZİ ŞEHİR OKUL MECLİSİ 2021 ARALIK   AYI TOPLANTISI

Toplantı Öğretmenler odasında yapılmış olup şu kararlar alındı:

1. 7-A ve 7-B sınıflarının peteklerinin onarımı ve bakımına,

2. Okulda bulunan projeksiyonların gözden geçirilmesine,

3. Okulda sınıfların daha temiz tutulması için  ayın en temiz sınıfının seçilmesine, seçilen sınıfa ödül verilmesine,

4. Her sınıfın kendine ait temizlik malzemesinin bulunmasına,

5.7-A sınıfının dolap ve yazı tahtasının sabitlenmesine,

6. Okulda bulunan tüm sınıfların çıkan sıra altlarının tamirine,

7. 7-A sınıfının  kapısının menteşesinin yapılmasına,

8. LGS'ye hazırlanan öğrencilerimize  yönelik motivasyon konferanslarının yapılmasına karar verilmiştir.

GAZİ ŞEHİR OKUL MECLİSİ 2021 KASIM   AYI TOPLANTISI

Toplantı Müdür Odasınds yapılmış olup şu  kararlar alındı:

1.      Belirli gün ve haftalarda 24 Kasım Öğretmenler Günün ile ilgili kutlamaların yapılmasına,

2.      Sınıf kapı ve pencerelerinin kontrol edilmesine, arızalı olanların  tamir edilmesine,

3.      Sınıflarda eksik olan panoların düzenlenmesine,

4.      Yazı tahtalarının sabitlenmesine,

5.      İlkokul sıralarının düzenlenmesine,

6.      Kalorifer peteklerinin kontrol edilmesine karar verilmiştir.

15 TEMMUZ ÇOCUK DERGİSİ

Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan 15 Temuz çocuk dergisi yayın hayatına girdi. Ülkemize yapolmak istenen darbe girişimine karşı halkımızın verdiği destansı mücadele anlatıldı. 15Temmuz'u unutmadık, unutturmayacağız.

OKUL BİRİNCİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Okulumuzda her ay düzenli olarak yapılan  deneme sınavlarında başarılı ,ahlaki olarak örnek olan, en çok kitap okuyan öğrenciler Pizza ve Dönerle ödüllendirildi.

OKUL AİLE BİRLİĞİ  TOPLANTISI

2020-2021 Eğitim öğratim yılı okul aile birliği toplantısı 13 Ekim 2021 tarihinde okulumuz bahçesinde yapılmıştır.