ZEKA OYUNLARI YARIŞMASI ANTEP FİNALİ

Türkiye Zeka Oyunları Yarışması Gaziantep Finallerinde Okulumuz öğrencilerinden Yasin ARSLAN İlkokul Küre Gaziantep  3.sü, Murat Akdeniz İlkokul EQUBİLBRİO  Gaziantep  1.si olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

GAZİ ŞEHİR OKUL MECLİSİ

Gazişehir  Okul Meclisi projesi kapsamında ''Demokrasi ve Adalet''başlıklarıyla  okul öğrenci meclisimiz  21.04.2022 tarihinde toplanmıştır.

23 NİSAN KUTLAMALARI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

KARİYER GÜNLERİ

Okulumuzda Kariyer Günleri kapsamında kumla köyünde doktorluk yapan Cesur AĞTÜRK  öğrencilerimize  Doktorluk mesleğinin içeriğini anlattı.

KADIN A DESTEK KONFERANSI

Nizip Janadarma Komutanlığı tarafından okuklumuzda ''Kadına Şiddet''  konferansı verildi

DRAMA SINIFI

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Dilek AYHAN önderliğinde ve öğretmenlerimizin gayret, çabalarıyla okulumuza Drama Sınıfı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

KİTAP OKUMA BİRİNCİLERİ

Okulumuzda her ay yapılan kitap okuma yarışmasında Şubat ayında 1. Olan öğrencilerimize okul müdürümüz Osman Kaya tarafından ödülleri verildi.

ZEKA OYUNLARI YARIŞMASI

Türkiye Zeka Oyunları Yarışması Nizip İlçesi Finallerinde Okulumuz öğrencilerinden Yasin ARSLAN İlkokul Küre ilçe 1.si, Murat Akdeniz İlkokul EQUBİLBRİO ilçe 2.si, Yagmur ARSLAN İlkokul Pentago ilçe 3.sü, Adanur ASLANTAŞ Ortaokul Pentago ilçe 1.si, Fatma BAYINDIRLI Ortaokul Mangala ilçe 2.si, Zeynep BAYINDIRLI Ortaokul Küre ilçe 2.si, Melike BAYINDIRLI Ortaokul Reversi ilçe 3.sü, Emrullah DUYAR Ortaokul Kulami ilçe 3.sü olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

AĞAÇLANDIRMA ZAMANI

Okuluımuz bahçesinde öğrencilerimizle birlikt Zeytin ağacı dikimi yapılmıştır.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ

MEKANLARI CENNET OLSUN İNŞALLAH. Çanakkale Siperlerinde

Bir MEKTUP

"Benim güzel kızım,

Bugün Temmuz 14,

Ramazan'ın ikinci günü.

Şeyhülislam oruç tutmayabilirsiniz diye fetva yayınladı.

Ama benim içim rahat etmedi. Oruca niyetlendim.

Sahur vakti çalıların arasında iki kök çiriş (pırasadan daha küçük bir ot) buldum.

Onlarla sahur ettim.

Gündüzü yeni siperler kazdık.

Hiç susamadım.

Taarruz arttı.

Kafamızı çıkaramadık.

Akşam olunca bir asker ezan okudu.

Siperin içinde matara elden ele dolaştı.

Herkes orucunu su ile açtı.

Ben zannettim ki sadece ben oruçluyum.

Meğer bölüğün hepsi oruçluymuş.

Matara en son bana geldi.

Geldi ama ben kendimden utandım.

Arkadaşlarım hepsi sahursuz oruç tutmuşlar.

Ben ise iki çirişi yediğim için arkadaşlarıma karşı kendimi mahcup hissettim.

O gün oruçlu şehit olan Erzurumlu, Tokatlı, Sivaslı, Memleketimizin her yerinden şehit olan arkadaşlarımın hakkını nasıl öderim diye gözyaşı döktüm..."

Bu satırlar bize Ecdadın bu ülkeyi ne zorluklarla ve çetin şartlarda bize bıraktıklarını hatırlatıyor ki kıymetini bilelim.

ALLÂH Hepsinden Tek Tek

RÂZI OLSUN ...

KİCK BOKS TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YARIŞMASI

Çorum İlinde düzenlenen 2021-2022Eğitim Öğretim Yılı Kick Boks Yıldızlar Küçük Erkek -kIZ Türkiye Birinciliği yarışmasında okuklumuz öğrencilerinden Medine ARSLAN Türkiye 2. Demet ARSLAN Türkiye 3. olmuştur.

İSTİKLAL MARŞIMİZİN KABULÛNÛN 101.YİLİ

O sadece bir şair değildi. Ülkesinin ve milletinin ikbaline, istiklaline, istikbaline kendini adamış bir düşünce insanı, dava adamıydı.

Sırtında paltosu bile yokken kazandığı İstiklâl Marşı ödülünü almayan Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u  İstiklâl Marşı'nın kabulünün 101.yıl dönümünde rahmetle anıyorum.

Ülkemizin bağımsızlık mücadelesi ve egemenliğinin simgesi olan her mısrası, kıtası ayrı bir man'a içeren İstiklâl Marşımız, milletimizin vatan ve bayrak aşkının en büyük sembolüdür.

İstiklâl Şairimiz! Ruhun şâd mekânın da cennet olsun, inşallah

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULU YARIŞMASI

Öğrencilerimizi, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan bireyler olarak yetiştirerek, Türk dilini doğru, etkili ve kurallarına uygun olarak konuşmaya özendirerek Mehmet Akif ERSOY'u tanıtmak;

öğrencilerimize toplum karşısında kendilerini ifade etme becerisi ve özgüven kazandırmak amaçları ile okulumuzda  "İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması" yapılmış olup derceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler verildi.

2022 YILI EŞ ZAMANLI TAHLİYE TATBİKATI

Okılumuzda Personel Tahliye Tatbikatında Personel ve öğrencilere kurum ve okullarda can ve mal kaybının  en aza indirilmesi için alınan/alınacak tedbirler ile deprem  eğitimi konularında eğitim verilerek; kurum, okul, derslikler COVID-19 pandemi kuralları çerçevesinde planlı bir şekilde boşaltıldı ve önceden açık alanlarda bir izdihama yol açmadan toplanmaları sağlandı.

2021-2022 OKUL AİLE BİRLİĞİ 2. DÖNEM TOPLANTISI

2021-2022 Okul Aile Birliği toplantısı 01.03.2022 tarihinde okulumuzun konferans salonunda velilerimizin katılımıyla yapıldı.