YAZMAYA DEĞER  PROJESİ ÖDÜLERİ

Yazmaya Değer Projesi kapsamında eserleri kitaplaştırılmak üzere seçilen 3/A sınıfı öğrencilerimiz Nisanur ÇAKIR ve Yağmur ARSLAN  Gaziantepte düzenlenen törende ödüllerini aldılar. Proje sorumlusu Sacit ÖZCAN ve 3/A sınıfı sınıf öğretmeni Şerife ÖZTÜRK'e teşekkür ediyoruz.

GAZİ ŞEHİR OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ  HAZİRAN  AYI  TOPLANTISI

1.Karne haftasında okul konserleri yapılmasına,

2. Çeşitli yarışma etkinliklerinin yapılmasına,

3. Okul mezuniyet törenlerinin yapılmasına,

4.Liseleri tanıtıcı mesleklerin tanıtılmasına,

5. Okulda kariyer günleri yapılmasına karar verilmiştir.

GAZİ ŞEHİR OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ  MAYIS AYI  TOPLANTISI

1. Sınıflar arası rövanj maçlarının okulun son günlerinde yapılmasına,

2. Tahtarevallinin yeniden onarılmasına,

3. Okul gezi etkinliklerinin düzenlenmesine,

4. Okul futbol kalesinin yapılmasına,

5. Anneler günü kutlama programının yapılmasına karar verilmiştir.

7.SINIFLAR BİLGİ YARIŞMASI

Okulumuzda başarıyı artırma projesi kapsamında 7.sınıflar arasında Bilgi yarışması yapıldı.

KİTAP BAĞIŞI

''Uzaklarda Bir Kitabım Olsun '' projesi kapsaömında okulumuza  ilkokul seviyesindeki çocuklar için 180 adet kitap hediye edilmiştir.

6.SINIFLAR BİLGİ YARIŞMASI

Okulumuzda başarıyı artırma projesi kapsamında 6.sınıflar arasında Bilgi yarışması yapıldı.

KIRIM KONGO SEMİNERİtarafından

İlçe Sağlık Müdürlüğü okulumuz öğrencilerine Kırım Kango kene ısırmalarına karşılık alınacak tedbirler adlı seminer yapıldı.

19 MAYIS KUTLAMALARI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

YAZMAYA DEĞER PROJESİ

Gazi Antep Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Yazmaya Değer Projesinde  3-A sınıfından Yağmur ARSLAN'ın Çanakkale Şehitlerine adlı şiiri 1.seçilmiştir.

FUTBOL TURNUVASI

Okulumuzda 19 Mayıs  Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında sınıflar arası futbol turnuvası yapıldı.

23 NİSAN ŞİİR YARIŞMASI

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramiyla ilgili yapılan şiir yarışmasında 3/A sınıfı öğrencisi Nisanur ÇAKIR 1. olmuştur.

BİLGİ YARIŞMASI

Okulumuzda başarıyı artırma projesi kapsamında 5.sınıflar arasında Bilgi yarışması yapıldı.

23 NİSAN ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI

Okulumuzda düzenlenen 23 Nisan konulu Resim ve Şiir yarışmasında :

3-A sınıfından Nisanur ÇAKIR

4-A sınıfındsn Hatice Kübra GÖĞÜŞ

5-A sınıfından Demet ARSLAN derecye girmiş olup okul müdürümüz tarafından ödülleri verilmiştir.

GAZİŞEHİR OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ  NİSAN  AYI  TOPLANTISI

1.      Demokrasi ile ilgili çalışmaların yapılmasına,

2.      Okulda demokrasi panosu oluşturulmasına,

3.      Sınıflarda adalet ağacı yapılmasına,

4.      Bazı derslerde seçim ve demokrasi konulu drama, yarışma, eğitici oyunlar oynanmasına karar verilmiştir.

SPORCULARIMIZ NİZİP KAYMAKAMLIĞI TARAFINDAN KABUL EDİLDİ

Çorum İlinde düzenlenen 2021-2022Eğitim Öğretim Yılı Kick Boks Yıldızlar Küçük Erkek -kIZ Türkiye Birinciliği yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Medine ARSLAN Türkiye 2. Demet ARSLAN Türkiye 3. olmuştur. Derece yapan öğrencilerimiz ve okul müdürümüz Osman KAYA kaymakamımız Oğuz Alp ÇAĞLAR tarafından kabul edildiler.