OKUL ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Okulumujz bahçesinde atıl durumda buluınan betonarme yapı kaldırılak yerine Zeytin ağaçları dikildi.

COVİD 19 ÇALIŞMALARI

Okulumuzda öğrencilerimizin daha sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için maske mesafe ve hijyen tabeleları hazırlanmıştır.

SU DEPOSU

Uzun yıllardan beri köyümüzün su ihtiyacını karşılayan ve okulumuzda öğrenciler için tehlike arz eden su deposu yıkıldı. yıkımda emeği geçen GASKİ yetkilillerine teşekkür ederiz.

BEREKETLİ OLA

Okulumuzda bulunan Zeytin agaçlarındaki zeytinlerimiz  toplandı. Yeni Zeytin ağaçları alınarak bahçemize ağaçlandırma çalışmalarına devam edildi.

COVİD 19 SAHA ÇALIŞMALARI

Sağlık Bakanlığın ve Milli Eğitim Bakanlığının işbirliğiyle yapılan Covid 19 bilgilendirme çalışmaları okul idaresi,köy muharı ve köyün imamiyla birlikte köy halkına Covid19 hakkında bilgi verildi

KİTAP DAĞITIMI YAPILDI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından okullarından uzak kalan öğrencilerimize daha iyi bir eğitim sunmak amacıyla 8.sınıf öğrencilerine LGS hazırlık kitapları dağıtıldı.

OKUL AİLE BİRLİĞİ ARALIK  2020 GELİRLERİ

Okul Aile Birliği Aralık 2020 geliri atık kağıt satışından elde edilen 414 TL dir

Ara

Okulumuz kurulduğundan beri kulanılan eski arşivimiz okul idaresi ve hizmetliler tarafından yapılan çalışmalr sonucu yenilenmiştir.

BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI

Okulumuzun 12/02/2020 tarihinde BESLENME DOSTU OKUL pfojesi kapsamında TC SAğlık Bakanlığı ve TC Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği  İl Sağlık Müdürlüğü ve İl  Milli Eğitim Müdürlüğü denetim ekibi üyelerince yapılan denetimde okulumuz BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI almaya hak kazanmıştır.